Hotel Amelia Beach Resort & Spa 5*

Hotelul este situat la 80 km de aeroportul din Antalya, la 90 km de orasul Antalya si la 10 km de orasul Manavgat. Are in total 424 camere: 57 family room, 367 camera duble standard

 Amelia Beach Resort & Spa 5*

Localizare

Hotelul este situat la 80 km de aeroportul din Antalya, la 90 km de orasul Antalya si la 10 km de orasul Manavgat.

Cazare

Are in total 424 camere: 57 family room, 367 camera duble standard (din care 55 comunicante).

Servicii

All Inclusive - bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari reci in timpul zilei, supa de la miezul noptii, bauturi alcoolice si nealcoolice locale. Bauturile imbuteliate si de import, sucul natural de fructe, room service sunt cu plata. In discoteca intrarea este libera, dar consumatia se plateste. Servicii gratuite: baia turceasca si fitness. Servicii cu plata: sauna, masaj, peeling, thalasso, tratamentele faciale.

Facilitati

In Restaurantul ACACIA se servesc micul dejun, micul dejun tarziu, cina si supa de la miezul noptii. In Restaurantul GARDENIA se servesc pranzul, gustarile, cafea si prajiturile. Restaurante A`La Carte: TULIP (specific turcesc), OLIVE (specific Italian), BONSAI (specific chinezesc). Baruri: Lobby Bar, Snack Bar, bar la piscine, bar pe plaja, Disco Bar (cu plata) si Vitamin Bar (cu plata). Sali de Conferinta: Daphne (700 locuri), LILAC (100 locuri), CAMELLIA (60 locuri), MIMOZA (35 locuri). SPA CENTER. In fiecare seara au loc programe de animatie in limba turca, germane, engleza si rusa. Amfiteatrul are o capacitate de 700 locuri. O data la doua saptamani au loc petreceri tematice. Mini club pentru copii intre 04 - 12 ani, 6 zile / saptamana si are program intre orele 10 - 12 si 15 - 17. Programe de animatie pentru copii, aerobic, gimnastica, dart`s, tenis de masa, volei.

Plaja

Blue Flag: Plaja privata cu nisip si pietricele. La plaja se ajunge printr - un tunel subteran.
Sezlongurile, umbrelele si prosoapele de pe plaja sunt fara plata.

Sporturi

2 terenuri de tenis, 1 teren de baschet (este nevoie de rezervare prealabila). Tenisul in nocturna se plateste. Cu plata: Bowling, biliard, internet, play station. Piscine: interioara (supr. 150 mp si adancime 1 m 40 cm), exterioara (2600 mp, 1 m 40 cm), piscine cu tobogane, piscine pentru relaxare, piscine pentru copii (50 mp si 35 cm).

 

Hotel Amelia Beach Resort & Spa Hotel Amelia Beach Resort & Spa
Hotel Amelia Beach Resort & SpaHotel Amelia Beach Resort & Spa Hotel Amelia Beach Resort & Spa
Hotel Amelia Beach Resort & Spa Hotel Amelia Beach Resort & Spa
Hotel Amelia Beach Resort & Spa Hotel Amelia Beach Resort & Spa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loc in Dubla Standard
Primul copil 00-02 ani
Primul copil 02-11,99 ani
Loc in Tripla
Single

 vouchere Romania