Hotel Laguna Beach - Albena

Hotel Laguna Beach  4*
A fost renovat in anul 2008 si dispune de 190 camere duble si camere single. Hotelul “Laguna Beach” este situat pe tarmul marii, de unde puteti sa va relaxati in adierea marii si fosnetul valurilor.

Hotel Laguna Beach  4*

Descriere

Hotelul Laguna Beach a fost renovat in anul 2008 si dispune de 190 camere duble si camere single. Hotelul “Laguna Beach” este situat pe tarmul marii, de unde puteti sa va relaxati in adierea marii si fosnetul valurilor. Majoritatea hotelurilor din complex, au o arhitectura asemanatoare cu cea a hotelului “Laguna beach”, tip terasa, care ofera o minunata priveliste spre mare.

Localizare

Hotelul Laguna Beach este situat pe plaja.

Dotari camere

Camerele sunt dotate cu: baie, aer conditionat, telefon, televizor, minibar, balcon.

Facilitati hotel

Hotelul Laguna Beach dispune de urmatoarele facilitati: restaurant principal, lobby bar, sala de conferinte, acces internet, piscina exterioara, piscina interioara, jacuzzi, piscina pentru copii, sala de masaj, sauna, spa si centru wellness, teren de joaca si club pentru copii, programe de animatie, activitati sportive, spalatorie si curatatorie, acces internet, seif la receptie, casa de schimb valutar, inchiriere masini, parcare.

Facilitati copii

Piscina exterioara, loc de joaca si gradinita pentru copii

Plaja

Plaja cu nisip.

Tip masa

All inclusive

Alte informatii

Taxa de statiune: 1 euro / adult / zi, 0,5 euro / copil 2-11,99 ani / zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei).
Hotel Laguna Beach - piscina
Hotel Laguna Beach - restaurant
Hotel Laguna Beach - Albena
 
 

 

 vouchere Romania