Complex Steaua de Mare 3*

Dotari generale: numar total de camere: 230, din care: 182 camere duble, 36 camere single si 13 apartamente;

Complex Steaua de Mare 3*

Adresa: Str.Tudor Vladimirescu nr 39-43, Eforie Nord jud. Constanta
Situare: la 10 km de orasul Constanta, intre Marea Neagra si oras Techirghiol
Acces: cu trenul pana la gara Eforie Nord distanta 1 km pana la Hotel, cu autoturismul Autostrada Soarelui, aeroport Mihail Kogalniceanu Constanta.

Dotari generale: numar
total de camere: 230, din care: 182 camere duble, 36 camere single si 13 apartamente;
room service, parcare proprie gratuita in limita loc disponibile, piscina descoperita ( intrare gratuita la piscina, sezlongul se achita), plaja se afla la 50 m de hotel; 13 etaje 2 lifturi; Sala conferinte: 150 locuri, dotata cu: camera de computere, instalatii pentru microfoane, perete pentru afisaj, videoproiector, videorecorder, traducere simultana, copiator, fax;

Restaurant:
capacitate de 400 locuri(350 interior+50 terasa), bar de zi capacitate 20 locuri, bar de zi etaj 14 terasa capacitate 50 locuri
.

Dotari camere: tv, minibar, climatizare centralizata, bai cu  cabina de dus, in apartamente baile  cu cada;

Masa: In restaurantul hotelului, mic dejun bufet, demipensiune/pensiune completa–varianta meniu fix, all inclusive obligatoriu in perioada 1.07.2014-31.08.2014 ( mic dejun, pranz, cina –bufet, bauturi in timpul meselor, bauturi la piscina in intervalul 9.00-19.00, acces piscina cu sezlong in limita disponibilitatilor, acces loc joaca exterior - 3 locuri joaca, copii 2-12 ani, acces gradinita cu supraveghetor 2-8 ani, acces loc joaca interior cu animatie si activitati specific,  acces parcare gratuit, internet wi-fi gratuit, snack - patiserie, minipizza,etc in intervalul 16.00-18.00);

Facilitati copii in camera cu 2 adulti: un copil cu varsta cuprinsa intre 0-11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar. Pentru pat suplimentar se achita 40% din contravaloarea pachetului achizitionat de adult; Al 2-lea copil cu varsta cuprinsa intre 2-11.99 ani achita 50% din pachetul achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar; Un copil cu varsta cuprinsa intre 12-18 ani achita 60% din contravaloarea pachetului achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar; Se achita un singur pat suplimentar in camera; Capacitatea maxima a unei camere duble este de 2 adulti cu 2 copii;
FACILITATI  ‘’ALL INCLUSIVE’’ COMPLEX HOTELIER
“STEAUA DE MARE”

Pachetul ‘’all inclusive’’ contine:
Cazare, mic dejun + pranz + cina. Toate mesele se vor servi in sistem bufet in restaurantele Delfinul si Meduza, fiecare cu o capacitate de 450 de locuri.
Restaurantele va stau la dispozitie  cu un meniu variat din bucataria traditionala si internationala  care vor satisface orice preferinta gastronomica: supe, ciorbe, gustari, salate speciale, garnituri, bucate la gratar, peste ,etc.

Bauturile alcoolice/non-alcoolice se servesc in restaurant in timpul meselor: bauturi alcoolice (bere la draft, selectie de vinuri, bauturi traditionale romanesti ), bauturi racoritoare (sucuri – acidulate si neacidulate), cafea, ceai, apa plata, apa minerala .
Bauturile alcoolice se servesc doar in timpul meselor in restaurant.
Micul dejun se serveste intre orele 7:30 - 9:30
Pranzul va fi servit intre orele 12:30 - 15:00
Cina se serveste intre orele 19:00 - 21:00
Snack-uri intre orele 16.00 – 18.00, acestea se vor servi la piscina in locuri special amenajate sub forma de mini-pizza, produse de patiserie.
Bauturi la piscina intre orele 09-19:00 (apa, cafea, racoritoare)


In afara celor doua restaurante Delfinul si Meduza, complexul dispune si de Baserie, restaurant cu terasa ce ofera o vedere spectaculoasa spre mare. La acest restaurant turistii pot servi masa a la carte  CONTRA COST  in orice interval orar al zilei.
HOTELUL ISI REZERVA DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA SORTIMENTELOR  DE BAUTURI SI ALIMENTE PE CARE LE VA OFERI TURISTILOR IN SISTEMUL ’’ALL INCLUSIVE’’.
Bauturile servite in cele trei baruri din incinta hotelurilor (bar Meduza, bar Delfinul, Panorama Bar) sunt contra cost si NU SUNT INCLUSE IN PACHETUL ’’ALL INCLUSIVE’’.
In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet, meniu fix sau a la carte, in functie de numarul de turisti din hotel.
PRODUSELE OFERITE IN SISTEMUL ’’ALL INCLUSIVE’’ SE VOR CONSUMA DOAR IN INCINTA COMPLEXULUI, IN TIMPUL SEJURULUI.
PRODUSELE OFERITE LA MIC DEJUN, PRANZ SI CINA SE VOR CONSUMA DOAR IN INCINTA RESTAURANTULUI PE PARCURSUL DESFASURARII MESEI.

In lunile iulie si august accesul la piscina cu sezlong gratuit va fi numai pentru clientii care au achizitionat pachetul ’’all inclusive’’.
Sezlongurile se vor ocupa in ordinea sosirii si in limita disponibilitatii.
In lunile mai, iunie si septembrie accesul la piscina va fi gratuit cu plata sezlongului.
Parcare gratuita in limita locurilor disponibile

Entertainment :
-    Acces gratuit wi-fi in spatiile publice (receptie, restaurant, bar, Panorama Bar, Braserie, piscina);
-    Biciclete oferite gratuit pentru turistii complexului;
-    Sah, table, remi, carti, billiard;
-    Acces gratuit la toate locurile de joaca pentru copii :
                                   - 3 locuri de joaca exterioare
                                     - Gradinita “ Casuta cu Povesti” cu supraveghetor
                                       (numai in pachetul ’’all inclusive’’)
                                        -Locul de joaca “Magic Planet’’cu  spectacole pentru copii oferite de doua-trei ori pe saptamana, jocuri interactive, dance party, karaoke, desene animate, play station si multe alte surprize.

TURISTII CARE AU OPTAT PENTRU SERVICIILE „ALL INCLUSIVE” AU OBLIGATIVITATEA DE A PURTA BRATARA PE CARE O VOR PRIMI LA CAZAREA IN HOTEL.

Servicii gratuite: parcare, internet, comunicare corespondenta, trezire la ora solicitata, transmitere mesaje telefonice, camera bagaje, pastrare valori;
Servicii contra cost: telefoane locale, interurbane, internationale fax, coafura, masaj.

Tratament: balnear - baza de tratament EFOSAN. Accesul este direct din incinta Complex Steaua de Mare, prin culoare de trecere interioare. Tarife: 3 proceduri - pachet 5 zile = 505,00 lei/persoana; pachet 10 zile = 970,00 lei/persoana; pachet 15 zile = 1.386,25 lei/persoana. Tarife: 4 proceduri - pachet 5 zile = 620,00 lei/persoana; pachet 10 zile = 1.167,50 lei/persoana; pachet 15 zile = 1.660,00 lei/persoana.

Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere pentru serviciile clinice/bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale.

 
 
 
 

 vouchere Romania