PELERINAJ SOCIAL IN TARA SFANTA / PLECARE DIN CLUJ - NAPOCA

 

image_print

5 zile/4 nopti

18 – 23 mai, 01 – 06 iunie,

24 – 29 august, 31 august – 05 septembrie

 19 – 24 octombrie, 02 – 07 noiembrie  2017

PELERINAJ SOCIAL IN TARA SFANTA / PLECARE DIN CLUJ - NAPOCA

Ziua I,joi: Întâlnire pe Aeroportul din Cluj Napoca – plecări (sala de aşteptare) – la ora 12:30.Decolare ora 14:30, cursa RO644, sosire pe Aeroportul Otopeni la ora 15:40. Imbarcare pe cursa RO151 cu plecare din Bucuresti la ora 16.25 cu aterizare pe Aeroportul Ben Gurion la ora 19.00. Cazare şi cină hotel în Bethleem.

Ziua II,vineri: Mic dejun. Bethleem – ne vom închina în Biserica Ortodoxă a Naşterii Domnului (ce adăposteşte Peştera în care s-a născut Domnul Iisus Hristos şi icoana făcătoare de Maicii Domnului),  Deplasare pe Muntele Sion – ne vom închina în Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foişorul „Cina cea de Tain㔺i Mormântul Sfântului Prooroc şi Psalmist David. Deplasare la  Zidul Plângerii. Deplasare la Ein Karem – ne vom închina în Biserica Naşterii Sf. Ioan Botezătorul (ridicată pe locul naşterii Sf. Ioan) şi Izvorul Sfintei Fecioare Maria. Aşezământul Românesc de la IerusalimCazare şi cină hotel în Bethleem.

Ziua III,sambata: Mic dejun. Deplasare la Ierusalim, pe Muntele Măslinilor, unde ne vom închina la următoarele locuri sfinte: Mănăstirea Ortodoxă a Înălţării DomnuluiMănăstirea Pater Noster (loc în care Mântuitorul i-a învăţat pe ucenicii Săi Rugăciunea Domnească „Tatăl nostru”), Mănăstirea „Dominus Flevit” („Domnul a plâns”), Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor (ridicată pe locul în care Mântuitorul s-a rugat înainte de a fi prins), Biserica ce adăpostește Mormântul Maicii Domnului şi Grota Trădării. Intrăm în Cetatea Ierusalimului pe poarta Sf. Ştefan şi ne închinăm în Biserica ridicată deasupra casei în care s-a născut Sf. Fecioară Maria, în Cetatea Antonia. Parcurgem Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mântuitorului Iisus Hristos, ajungând la Biserica Sf. Învieri (închinare la toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormânt, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc).  Cazare şi cină hotel în Bethleem.

Ziua IV,duminica: Mic dejun. Deplasare către Hozeva – Mănăstirea Sf. Gheorghe (închinare la moaştele Sf. Ioan Iacob Românul). Deplasare spre Ierihon – închinare în Mănăstirii „Dudul lui Zaheu” şi Aşezământul Românesc de la Ierihon. Închinare în Mănăstirea Sf. GherasimRâul IordanYardenit: – loc amenajat pentru a intra în apa Iordanului. Cazare şi cină hotel în Nazareth/Tiberias.

Ziua  V,luni: Mic dejun. Deplasare la Muntele Tabor – închinare în Biserica Ortodoxă “Schimbarea la Faţă” (locul Schimbării la Faţă a Domnului,  Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului). Cana Galileei – închinare în Biserica Ortodoxă ce aminteşte de Minunea prefacerii apei în vin la nunta din Cana Galileii. Nazareth – închinare în Biserica Ortodoxă Sf. Gavriil (cu Izvorul Sfintei Fecioare Maria) şi în Biserica Romano – Catolică Buna Vestire ridicată pe locul unde a fost casa Sfintei Familii. Sosire la Aeroport ora 20.00.

Ziua  V, marti: Decolare la ora 00.30. Aterizare in Bucuresti la ora 03:15, cursa RO154. Imbarcare pe cursa RO651 cu decolare la ora 07.20 si aterizare la Cluj la ora 08.30.

  • TARIF:

  • 450  EURO/ persoana/loc in camera dubla

  • SUPLIMENT SINGLE : 100 EURO

  GRUP MINIM DE 30 DE PERSOANE

 

 SERVICII INCLUSE:

–  bilet de avion cursă TAROM

–  taxele de aeroport ;

– 1 noapte cazare Tiberias/Nazareth , 3 nopti cazare Betlehem, hotel 3,4* – clasificare locala

–  transport autocar aer condiţionat;,

–  intrările la obiectivele menţionate în program;

–  asigurare de sănătate – se incheie persoanelor cu varsta pana la 79 ani (inclusiv), este asigurare de tip STANDARD  si este  incheiata la Societatea de Asigurare CITY INSURANCE

–   preot însoţitor.

SERVICII NEINCLUSE:

–  tips ( bacsis ) pt sofer,personal hotelier – (20 euro)

ACTE NECESARE:

–          paşaport valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

 

_______________________________________________________________________________________________________________

PELERINAJ SOCIAL IN ISRAEL SI PENINSULA SINAI 

PLECARE DIN CLUJ - NAPOCA

8 zile/7 nopti

22 – 30 august, 05 – 13 septembrie,

10 – 18 octombrie, 17 – 25 octombrie,

07 – 15 noiembrie  2017

PELERINAJ SOCIAL IN ISRAEL SI PENINSULA SINAI / PLECARE DIN CLUJ - NAPOCA

Ziua I,marti: Întâlnire pe Aeroportul din Cluj Napoca – plecări (sala de aşteptare) – ora 17:00, Decolare ora 19:00, cursa RO648, sosire pe Aeroportul Otopeni la ora 19:55.Imbarcare pe cursa RO153 cu decolare din Bucuresti la ora 20.55, aterizare pe Aeroportul Ben Gurion  la ora 23.30. Cazare hotel în Bethleem.

Ziua I, miercuri: Mic dejun. Deplasare la Ierusalim, pe Muntele Măslinilor, unde ne vom închina la următoarele locuri sfinte: Mănăstirea Ortodoxă a Înălţării DomnuluiMănăstirea Pater Noster (loc în care Mântuitorul i-a învăţat pe ucenicii Săi Rugăciunea Domnească „Tatăl nostru”), Mănăstirea „Dominus Flevit” („Domnul a plâns”), Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor (ridicată pe locul în care Mântuitorul s-a rugat înainte de a fi prins), Biserica ce adăpostește Mormântul Maicii Domnului şi Grota Trădării. Deplasare pe Muntele Sion – ne vom închina în Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foişorul „Cina cea de Tain㔺i Mormântul Sfântului Prooroc şi Psalmist David. Deplasare la  Zidul Plângerii. Aşezământul Românesc de la Ierusalim. Cazare şi cină hotel în Bethleem.

Ziua III, joi:  Mic dejun. Deplasare spre Egipt, la Sf. Ecaterina. Închinare în Mănăstirea greco – ortodoxa Sf. Ecaterina – cea mai veche mănăstire ortodoxă din lume  in care a viețuit Sf. Ioan Scărarul si Sf. Nil, Filotei, Anastasie, Grigore si in care se găsesc moaștele Sfintei Mare Mucenite Ecaterina; gropnița cu moaștele Sf. Stefan Sinaitul, Paraclisul  Sfântului Prooroc Moise, muzeul mănăstirii – cu o importantă colecție de icoane vechi de o deosebită valoare. Cazare şi cină hotel în St. Catherina 3*.

Ziua IV, vineri:  Dimineața in jurul orei 01.00 se va urca pe Muntele Sinai – locul in care Moise a primit Tablele Legii. Urcarea este opționala. Cine nu doreste sau nu poate depune efort fizic rămâne cazat in camera. (pentru munte: lanterna, rucsac, fes, incaltaminte si imbracaminte adecvata) După micul dejun, întoarcere in Israel. Cazare şi cină hotel în Bethleem.

Ziua  V, sambata:  Mic dejun, Intrăm în Cetatea Ierusalimului pe poarta Sf. Ştefan şi ne închinăm în Biserica ridicată deasupra casei în care s-a născut Sf. Fecioară Maria, în Cetatea Antonia. Parcurgem Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mântuitorului Iisus Hristos, ajungând la Biserica Sf. Învieri (închinare la toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormânt, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc.  Deplasare la Ein Karem – ne vom închina în Biserica Naşterii Sf. Ioan Botezătorul (ridicată pe locul naşterii Sf. Ioan) şi Izvorul Sfintei Fecioare Maria.  Cazare şi cină hotel în Bethleem.

Ziua  VI, duminica: Mic dejun. Bethleem – ne vom închina în Biserica Ortodoxă a Naşterii Domnului (ce adăposteşte Peştera în care s-a născut Domnul Iisus Hristos şi icoana făcătoare de Maicii Domnului), Deplasare către Hozeva – Mănăstirea Sf. Gheorghe (închinare la moaştele Sf. Ioan Iacob Românul). Deplasare spre Ierihon – închinare în Mănăstirii „Dudul lui Zaheu” şi Aşezământul Românesc de la Ierihon. Scurta oprire la Marea Moarta, Mănăstirea Sf. Gherasim de la Iordan. Cazare şi cină hotel în Bethlehem.

Ziua  VII, luni:  Mic dejun. Deplasare pe Muntele Fericirilor – închinare în Biserica ce aminteşte de celebra Predică de pe munte a Domnului. Vizitarea ruinelor oraşului Capernaum, oraşul cel mai iubit de Mântuitorul Iisus Hristos, unde a făcut cele mai multe minuni; vizitarea ruinelor Sinagogii şi a casei unde a fost vindecată soacra Sf. Petru, închinare în Biserica Ortodoxă din Capernaum, Tabgha – Biserica ce aminteşte de minunea înmulţirii pâinilor şi peştilor (hrănirea a 5.000 de oameni cu 5 pâini şi 2 peşti), Biserica Sf. PetruRâul IordanYardenit: – loc amenajat pentru a intra în apa Iordanului. Cazare şi cină hotel în Nazareth/Tiberias.

Ziua  VIII, marti: Mic dejun. Deplasare la Muntele Tabor – închinare în Biserica Ortodoxă “Schimbarea la Faţă” (locul Schimbării la Faţă a Domnului,  Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului). Cana Galileei – închinare în Biserica Ortodoxă ce aminteşte de Minunea prefacerii apei în vin la nunta din Cana Galileii. Nazareth – închinare în Biserica Ortodoxă Sf. Gavriil (cu Izvorul Sfintei Fecioare Maria) şi în Biserica Romano – Catolică Buna Vestire ridicată pe locul unde a fost casa Sfintei Familii. Sosire la Aeroport ora 20:30. 

Ziua  IX, miercuri: Decolare la ora  00:30. Aterizare in Bucuresti la ora 03:15,  cursa RO154. Imbarcare pe cursa RO651 cu decolare la ora 07.20 si aterizare la Cluj la ora 08.30.

  • TARIF:

  • 750  EURO/ persoana/loc in camera dubla

  • SUPLIMENT SINGLE : 200 EURO

GRUP MINIM DE 30 DE PERSOANE


SERVICII INCLUSE:

–  bilet de avion cursă TAROM

–  taxele de aeroport ;

– 7 nopti hotel 3,4* – clasificare locala, demipensiune

–  transport autocar aer condiţionat;,

–  intrările la obiectivele menţionate în program;

–  asigurare de sănătate – se incheie persoanelor cu varsta pana la 79 ani (inclusiv), este asigurare de tip STANDARD  si este  incheiata la Societatea de Asigurare CITY INSURANCE

–   preot însoţitor.

SERVICII NEINCLUSE:

 –  tips ( bacsis ) pt sofer,personal hotelier – (30 euro) care se plăteşte reprezentantului agenţiei 

ACTE NECESARE:

–  paşaport valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

 NOTĂ

·           Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.

·           Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).

·           Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.

·           Compania aeriană  îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.

·          Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru Israel, Iordania şi Egipt

·           Bagaje: bagajul de cală (1 buc.) max. 20 kg/pers., bagajul de mână max. 7 kg/pers. (fără lichide, cosmetice, obiecte tăioase sau ascuţite)  

·           Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

·           Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

·           Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii

·           Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

·           Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor, cu 24/h inainte de plecarea in pelerinaj.

·           ATENŢIE – VĂ RUGĂM SĂ PĂSTRAŢI BILETUL DE AVION DEOARECE VA FI NEVOIE SĂ-L ARĂTĂM LA INTRAREA ÎN AEROPORTUL DIN TEL AVIV (chiar dacă este electronic).

 

 

 

 vouchere Romania